Advertisement

Dzeko Besiktas : Champions League, ottavi: da Dzeko a Messi, 5 bomber ... / İtalyan sky sports, beşiktaş 'ın edin dzeko ile ilgilendiğini öne sürdü.

Dzeko Besiktas : Champions League, ottavi: da Dzeko a Messi, 5 bomber ... / İtalyan sky sports, beşiktaş 'ın edin dzeko ile ilgilendiğini öne sürdü.. Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi umut güner, roma'da birtakım görüşmeler yaptı. Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı. Edin dzeko beşiktaş a şimdiden. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Şampiyonlar ligi'nde marka bir forvetle boy.

Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. Dzeko'nun da aynen ba ve gomez gibi son yıllarda düşüş içinde olması ve gittiği takımlarda başarı gösterememesi; Tecrübeli yıldıza arap ülkelerinden de talipler var. Santrfor arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın roma'nın bosnalı golcüsü edin dzeko ile temas halinde olduğu iddia edilmişti.

Fenerbahçe, Edin Dzeko için devreye girdi - Sporx Galeri
Fenerbahçe, Edin Dzeko için devreye girdi - Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de. Şampiyonlar ligi'nde marka bir forvetle boy. Ara transfer döneminde mario gomez'i çin'e satmaya çok yaklaşan beşiktaş'ın edin dzeko için teklif haberde siyah beyazlı ekibin, bonservisi manchester city'de olan dzeko için 15 artı 5 milyon. Beşiktaş, edin dzeko transferi için ilk görüşmeyi yaptı. Beşiktaş'ın bu transferde dişli rakipleri bulunuyor. Dzeko haber başlıkları altta listelenmiştir. Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak. Başkan ahmet nur çebi'nin de açıkladığı gibi beşiktaş hücum bölgesine nokta atışı takviye yapmayı planlıyor.

Santrfor arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın roma'nın bosnalı golcüsü edin dzeko ile temas halinde olduğu iddia edilmişti.

27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. Dzeko'nun da aynen ba ve gomez gibi son yıllarda düşüş içinde olması ve gittiği takımlarda başarı gösterememesi; Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin. Beşiktaş'ta uzun süredir transfer listesinde bulunan edin dzeko için yeni gelişmeler yaşanıyor. Dzeko beşiktaş için bir süredir gündemdeydi. Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine beşiktaş şampiyonlar ligi'ni de hesaba katarak harekete geçti. Beşiktaş, roma forması giyen dzeko'yu kadrosuna beşiktaş'tan edin dzeko transferinde dev adım! Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Gündem üzerinde en çok yankı yapan ise juventus ekibinin merih demiral ile takasının gerçekleşmesi istenen edin. Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur. İtalyan la republica, 29 yaşındaki forvetin roma'da mutsuz olduğunu ve ayrılmak.

Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor. Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak. Beşiktaş'ta uzun süredir transfer listesinde bulunan edin dzeko için yeni gelişmeler yaşanıyor. Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur. Dzeko beşiktaş ile ilgili tüm haberleri ve son dakika dzeko beşiktaş haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Dzeko ve Kolarov resmen açıklandı! Fenerbahçe... - Son ...
Dzeko ve Kolarov resmen açıklandı! Fenerbahçe... - Son ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı. Dzeko beşiktaş için bir süredir gündemdeydi. Başkan ahmet nur çebi'nin de açıkladığı gibi beşiktaş hücum bölgesine nokta atışı takviye yapmayı planlıyor. Yeni sezonda mücadele edeceği şampiyonlar ligi için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan beşiktaş, transfer çalışmalarında gaza bastı. Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine beşiktaş şampiyonlar ligi'ni de hesaba katarak harekete geçti. Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur. Santrfor arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın roma'nın bosnalı golcüsü edin dzeko ile temas halinde olduğu iddia edilmişti.

Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor.

Dzeko haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 dzeko haberi bulunmuştur. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Beşiktaş'ta uzun süredir transfer listesinde bulunan edin dzeko için yeni gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. Tecrübeli yıldıza arap ülkelerinden de talipler var. Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur. Şampiyonlar ligi'nde marka bir forvetle boy göstermeyi hedefleyen. Edin dzeko beşiktaş a şimdiden. 27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor. Yeni sezonda mücadele edeceği şampiyonlar ligi için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan beşiktaş, transfer çalışmalarında gaza bastı.

Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Başkan ahmet nur çebi'nin de açıkladığı gibi beşiktaş hücum bölgesine nokta atışı takviye yapmayı planlıyor. Dzeko beşiktaş ile ilgili tüm haberleri ve son dakika dzeko beşiktaş haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 dzeko haberi bulunmuştur. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı.

Beşiktaş'ta Edin Dzeko görüşmesi! - Sporx Galeri
Beşiktaş'ta Edin Dzeko görüşmesi! - Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Tecrübeli yıldıza arap ülkelerinden de talipler var. Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine beşiktaş şampiyonlar ligi'ni de hesaba katarak harekete geçti. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. 2005 yılında beşiktaş ile görüştüğünü ve kendisini jean tigana'nın istediğini belirten dzeko, sanırım erdil arpacı isminde bir sorumlu vardı. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. Yeni sezonda mücadele edeceği şampiyonlar ligi için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan beşiktaş, transfer çalışmalarında gaza bastı.

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı.

Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur. Beşiktaş, roma forması giyen dzeko'yu kadrosuna beşiktaş'tan edin dzeko transferinde dev adım! Beşiktaş'ta golcü futbolcu hugo almeida'nın takımdan ayrılması halinde gündeme sürpriz bir isim geldi: Tecrübeli yıldıza arap ülkelerinden de talipler var. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. Aynı beşiktaş gibi forvet arayan fenerbahçe'nin de dzeko'ya ilgi gösterdiği ancak şu ana kadar bir teklif yapılmadığı öğrenildi. Dzeko beşiktaş ile ilgili tüm haberleri ve son dakika dzeko beşiktaş haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı. 27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. Şampiyonlar ligi'nde marka bir forvetle boy. Sezon başında da beşiktaş'ın transfer listesinde olan edin dzeko'nun ismi yeniden siyah beyazlılarla anılmaya başlandı.

27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler dzeko. Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin.

Posting Komentar

0 Komentar